ŠAVIJA U LAJVU SKINULA NAOČARE, PA POKAZALA LICE! Nataša najavila operaciju, a evo u kakvom je stanju SADA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 11:23

ŠAVIJA U LAJVU SKINULA NAOČARE, PA POKAZALA LICE! Nataša najavila operaciju, a evo u kakvom je stanju SADA (FOTO)

Pokrila lice naočarima, pa ih skinula!

Drugoplasirana učesnica "Zadruge 6" Ana Ćurčić i takmičarka nekadašnjeg rijalitija "Parovi" Nataša Šavija uključile su se zajedno u "lajv" na Instagramu.

Nataša Šavija je pričala o operaciji koja je čeka, nakon što je Stefana Karića početkom prošlog meseca optužila da je navodno nasrnuo na nju.

- Dobro sam. Čekam operaciju, nadam se da će proći sve kako treba. Trebalo bi da bude sad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko 1. jula. Lekari su mi rekli da bi trebalo da se vrati sve u normalu, ali je teško da se radi zahvat dok je oko pod otokom. Ako ne bude tako, nosiću naočare, šta da radim - rekla je očajna Šavija na pomenutoj društvenoj mreži, dok joj je Ćurčićeva pružila podršku.

- Biće sve u redu, ne očajavaj - govorila je Ćurčićeva.

Nataša je zatim skinula naočare i pokazala kako njeno lice izgleda sada. Povrede i podlivi su i dalje veoma vidljivi, što se može videti na fotografijama.

Ana i Nataša su, inače, i pre nekoliko dana pružile podršku jedna drugoj. Naime, Ana je objavila video snimak Nataše Šavije na kojem starleta pokazuje svoje povrede lice, te napisala "stop nasilju nad ženama". Šavija je odgovorila Ani javno, pa joj pružila podršku u njenoj borbi, koju pravno vodi protiv Slavnića.

- Hvala Anči. Želim nam obema, kao i svim ženama koje su pretrpele isto da naši dželati dobiju zasluženu kaznu - navela je Nataša u objavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.