ŠAVIJA POSLALA PORUKU KARIĆU! Srca, smajlići, a odgovora nigde! Evo šta mu je poručila

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 09:39

ŠAVIJA POSLALA PORUKU KARIĆU! Srca, smajlići, a odgovora nigde! Evo šta mu je poručila

Sve je objavila javno.

Nataša Šavija već nekoliko meseci unazad vodi otvoreni rat sa porodicom Karić, budući da je javno optužila Stefana Karića da ju je brutalno prebio i naneo joj ozbiljne telesne povrede.

Sve vreme celu priču javno komentariše i Stefanov otac Osman, a Nataša je sada objavila prepisku sa njim.

Naime, Osman je počeo da proziva Natašu zbog toga što mu posećuje profil, a kako bi mu pokazala da ona to ne krije, sa zvaničnog profila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu je odgovorila i pokazala da je nije sramota:

- Pratim te tatko. Gledam šta ćeš sledeće da odvališ - bila je poruka koju je Nataša poslala Osmanu, pa dodala:

- Evo i poruku sam ti poslala. Da nam tatko ne ode zapečak, ovo što mu sin polomio ženu mu došlo kao kec na 11. Pa ne bi hleba jeo samo da je u medijima sirotan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.