ŠAVIJA PONOVO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR nakon što je optužila Stefana Karića za teške telesne povrede, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 09:40

ŠAVIJA PONOVO PRIMLJENA U URGENTNI CENTAR nakon što je optužila Stefana Karića za teške telesne povrede, ovo su detalji

"Trebaće mi plastična operacija oka, da bi sve bilo funkcionalno."

Starleta Nataša Šavija, kako mediji prenose, ponovo je primljena u Urgentni centar u Beogradu.

Podsetimo, starleta je optužila Stefana Karića da joj je naneo teške telesne povrede zbog čega je bivši zadrugar bio u pritvoru mesec dana.

Ona je u noći incidenta u Urgentni primljena sa teškim povredama, te je operisana, a navodno sada čeka i drugu operaciju, koja bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se dogodi sutra.

Ona je nedavno unajmila drugog advokata, a Karića je žestoko osudila što se provodi na moru, dok ona prolazi kroz agoniju.

- U momentu kad zabrana prilaska nije izrečena, kad nije izrečena ni zabrana izlaska van zemlje (čovek otišao na more, a ja u bolnicu uskoro i na drugu operaciju), kad sam morala sama da idem u sud da čitam predmet, gde je milion propusta! Između ostalog, nije predata medicinska dokumentacija u vidu manje knjige od strane mog (ili njegovog?) advokata, gde zamalo da odustanem od slučaja od umora. Ali ne. Pa neće to tako kod mene! Tražila sam i našla svog spasitelja za pravdu! - istakla je Šavija na svom storiju pre nekoliko dana.

- Nemam bolove trenutno, ali uskoro treba da idem na još jednu operaciju. Kao što se vidi, trebaće mi plastična operacija oka, da bi sve bilo funkcionalno. Toliko je bio težak prelom, da nije moglo da se uradi iz prvog puta. Posle mesec dana imam ogromne modrice, kao i spuštenost kapka. Nadam se da će se sve vratiti u normalno stanje kao što je i bilo. Nadam se i da ću psihički bolje - pričala je ona prenosi "Republika".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.