ŠAVIJA PONOVO MODRA I U PODLIVIMA! Nataša ne sme sama da izađe na ulicu: Deformisana sam za ceo život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 11:02

ŠAVIJA PONOVO MODRA I U PODLIVIMA! Nataša ne sme sama da izađe na ulicu: "Deformisana sam za ceo život!"

Obratila se javno!

Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao i da joj je tom prilikom polomio jagodičnu kost i deformisao lice. Stefan je proveo mesec dana u pritvoru, a sada se brani sa slobode.

Slučaj je pokrenut i njih dvoje treba da dokažu na sudu šta se dogodilo te noći.

Šavija je oslednju operaciju oka imala je pre samo nekoliko dana. Ona je usled traumatičnog perioda aktivna u medijima i na društvenim mrežama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kako je rekla, neće se smiriti dok pravda ne bude zadovoljena. Sada je putem TikToka otvorila dušu o svojim strahovima i traumama.

- Deformisana sam za ceo život! Ne znam da li će mi oko ikada izgledati kao pre. Kapak mi je nepomičan, a pre operacije je bilo još gore, nije se pomerao ni kada sam prstom pokušavala da ga podignem. Moja porodica je doživela još veći stres od mene. Uvek sam bila jaka za sve što mi se dešavalo u životu - rekla je ona na početku obraćanja.

- Verujem da neću imati psihičke posledice, barem se nadam... Verovatno ću se plašiti da izađem sama na ulicu, ali ću raditi na tome da vremenom ojačam. Jedino što želim u ovom trenutku je da se sve vrati na staro i da opet izgledam kao pre, a da oni koji su mi ovo učinili budu adekvatno kažnjeni! Puno sam čitala o fizičkom i psihičkom nasilju, i shvatila da ovo što sam ja preživela mnogo je gore od porodičnog nasilja - objašnjavala je Nataša tiktokeru poznatom pod nadimkom Makedonija, pa se dotakla odnosa koji je imala s Stefanom Karićem pre nego što ju je pretukao.

- Mi se jesmo, kao, muvali i znali smo se... Ali nisam očekivala da bi ovako nešto mogao da mi uradi. Mi, žene, se uglavnom plašimo muškaraca i njihove reakcije jer smatramo da smo slabije od njih, a to nije tačno. Moramo da podignemo glas, udružimo se i podržavamo međusobno, a o nasilju moramo da pričamo i da se protiv njega borimo - zaključila je Nataša Šavija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.