Izvor: Scandal.rs, 11.Nov.2019, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAV U MODRICAMA I PODLIVIMA: Evo kako zaista izgleda Zola posle MILJANINIH BATINA

Lazar Čolić je sinoć navodno dobio batine od njegove devojke Miljane Kulić. Danas u pabu “Zadruge” smo uspeli da vidimo kako izgleda, nakon bliskog susreta sa Kulićevom. Kako mu je Bora rekao da jako loše izgleda i da su mu oči krvave, pa su Lazara svi zagledali, ali i osuđivali zato što je opet potpisao The post SAV U MODRICAMA I PODLIVIMA: Evo kako zaista izgleda Zola posle MILJANINIH BATINA appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVI ZNATE POPARU IZ “SREĆNIH LJUDI”: GLUMAC DANAS OVAKO IZGLEDA, A EVO OD ČEGA ŽIVI!

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 00:19

Iako je ostao prepoznatljiv po liku namrgođenog Popare ljudi koji ga na taj način i doživljavaju ne znaju da je on zapravo izuzetno duhovit čovek. Upravo je ta duhovitost i improvizacija iznedrila neke od najpoznatijih replika poput ” Gospođice, gospođo”. S obzirom na to da replika nije bila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.