SATERAN U ĆOŠAK! Dalila RASKRINKALA Mansura -  prepričala njihov RAZGOVOR VAN CRNOG STOLA! Ajdarpašić POLUDEO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Sep.2021, 01:01

SATERAN U ĆOŠAK! Dalila RASKRINKALA Mansura - prepričala njihov RAZGOVOR VAN CRNOG STOLA! Ajdarpašić POLUDEO!

Sujetu na delu!

Milan Milošević ušao je u Belu kuću i okupio zadrugare, kako bi ovonedeljni vođa, Ante Baždarić izabrao potrčke i omiljenu osobu, a kako to obično biva na samom početku, takmičari su komentarisali današnju podelu budžeta:

- Opravdano je što nisam dobio veliki budžet, ali je on imao neki kul odnos sa ovom devojkom (Milicom), nije trebalo da onako u startu postupi, da kvari taj odnos ili gurao u kanal osobu koja se njemu sviđa. Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to nije potez pravog muškarca. Mislim da si njoj više zla pokušao naneti, nego ona tebi. Ti si pao u svačijim očima. Meni se lično ne dopada njegovo ponašanje, sve mi je džiberski, ima manire sa ulice. Nema on snagu da mi kaže sve, nema samopouzdanja da sve to iznese - komentarisao je Mensur.

- Mislim da sad Mensur malo nas laže, Milici nije bilo pravo zbog budžeta, a on joj je govorio da ne treba da se buni, sad igra duplu igru i za stolom priča da je trebalo da joj da veći budžet - govorila je Dalila.

- To je između mene i nje, nemam nameru tebi da se pravdam - dodao je Mensur.

- Mislim da bi se Mensur naljutio da je Ante dao Milici veliki budžet - nastavila je Dalila da tvrdi.

- Ne bih se naljutio zbog srednjeg, ne pričam o velikom budžetu! Dođe neko ko je totalno isključen iz programa i nagradi nekog ko nije zaslužio. Meni se svi ovde svete, evo, već druga godina. Ako je to osveta, to je kisela voda - pravdao se Ajdarpašić.

- Mislim da je Mensur smišljao šta će sad tebi reći, jer sam ja svedok šta je Milici govorio sve vreme - dodala je Dalila.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.