SAT VREMENA SE TRESLA KAO PRUT Evo kome je usled drame POLETELA U ZAGRLJAJ! Karleuša VAN SEBE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2019, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAT VREMENA SE TRESLA KAO PRUT Evo kome je usled drame POLETELA U ZAGRLJAJ! Karleuša VAN SEBE! (FOTO)

Jak stisak je to bio!

Iako pesma nije prebačena u ženski rod, svi članovi žirija bili su oduševljeni. Druga pesma koj uje odabrala bila je "Cigani" od Cece Ražnatović, koju nije izvela ništa manje dobro.

- Bravo, lutko, bravo - dovikivala joj je Karleuša, dok se i Marija Šerifović držala za usta, zabezeknuta!

- Ja volim kad neko ovako ne sputava emocije - grlila ju je mentorka Jk, ponosna što joj je takmičarka pobrala glasove žirija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Moram da ti kažem nešto. Ja sam se celim telom naježila kao bodljikavo prase! Odavno me ništa nije... nemoj, smiri se, 'ajde - bodrila ju je Jelena.

- Ostala sam naježena - tresla se kao prut mlada takmičarka!

- Pokidala si - zaključila je pevačica, koja se zatim uhvatila u koštac sa Anom Bekutom, koju je žarko zanimalo zašto pesma nije prebačena u ženski rod.

- Koga, Ana, briga za to?! Zar je bitno koji smo rod, koji smo pol... Ili kidaš, ili ne kidaš - odbrusila joj je Karleuša.

Kada joj je Popović predočio da je sve bolja otkako ima mentora, Anastazija je iskoristila priliku da se zahvali Jeleni.

- Naravno da sam vežbala sa Jelenom. Ona koliko god je mogla bila je tu - istakla je mlada takmičarka.

- Hvala, Anastazija. Eto, i u moje ime neko nešto lepo da kaže - odgovorila joj je Karleuša, koja se potrudila da radi sa svojim kandidatima i onda kada joj je Ivana Peters pomagala, zbog porodične tragednije koj uje doživela kada joj je umrla majka Divna.

- Da nije morala Ivana da uskače zbog mojih privatnih problema - objasnila je Jelena, te naglasila da se i te kako nada da je njenim problemima sada došao kraj.

SMUČILA SI MI SE! Otac isprozivao PEVAČICU: Sramota me, ne smem na ulicu zbog tebe! Dosta P*RNOGRAFIJE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.