SASVIM BOLESNO! Slavna glumica snimala vrele scene sa ŽENOM, a ono što radi njen sin je ODVRATNO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 20:46

SASVIM BOLESNO! Slavna glumica snimala vrele scene sa ŽENOM, a ono što radi njen sin je ODVRATNO!

Glumiće u novom filmu "Strogo poverljivo" u režiji svog sina,

Bogatašica i glumica Elizabet Harli pojaviće se u erotskom trileru "Strictly Confidential", koji je režirao njen sin Damian, piše "Mirror".

Glumica u filmu glumi u erotskim scenama s glumicom Pirom Čiravara. Damian je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija sa seta i zahvalio svojoj majci na angažmanu.

58-godišnja glumica u filmu ima erotske scene u kojima vodi ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa drugom ženom. Ovo je prvi film mladom reditelju nakon što je diplomirao prošlog leta.

Film je sniman u decembru na Karibima, a u tadašnjoj najavi Demijan hvali svoju majku zbog njene posvećenosti obećanju koje mu je dala kada je još bio dete.

- Ne mogu da počnem da sumiram koliko su proteklih nekoliko meseci bili intenzivni i divni. Zaista sam oduševljen inspirativnim i talentovanim ljudima sa kojima sam mogao da radim - uz veliku zahvalnost mojoj fenomenalnoj glumačkoj ekipi. Svi uključeni zaslužuje javnu zahvalnost. Sve će doći u dogledno vreme, ali upravo sada želim da odam počast Elizabet Harli, koja mi je tokom snimanja mog prvog kratkog filma 2010. (kada sam imao osam godina) obećala da će ona biti u mom prvom igranom filmu. objašnjavao je Demian. U skladu sa svojim obećanjem, čim je ovaj film dobio zeleno svetlo, mama je ostavila sve i otrčala na prelepe Karibe da pomogne. Raditi zajedno je bio san. Svaka osoba je igrala vitalnu ulogu u prenoseći ovaj projekat sa scenarija na ekran i zauvek sam im zahvalan - izjavio je.

Sama pomisao da Elizabet ima intimnu scenu sa drugom ženom u filmu koji je režirao njen sin, mnogima je bila grozna, pogotovo zato što glumica iza sebe ima četiri braka sa milijarderima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.