SAŠU VIDIĆA MESECIMA NISU VIDELI - Komšije otkrile nove detalje: Ni račune nije dolazio da uzme!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2023, 16:02

SAŠU VIDIĆA MESECIMA NISU VIDELI - Komšije otkrile nove detalje: "Ni račune nije dolazio da uzme!"

Isplivalo u javnost!

Poznati srpski stilista i kreator, Saša Vidić preminuo je danas u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beograd, a komšije tvrde da dugo nisu videle u javnosti i da je već neko vreme bio u jako lošem stanju.

Na vratima njegovog lokala zakačeni su računi, a kako kažu komšije, mesecima niko nije dolazio na tu adresu.

Kako je za domaće medije rekao čovek iz susednog lokala, kreatora nije baš dugo video, a isto je potvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i komšinica koja drži stomatološku ordinaciju do njega.

- Dugo ga nisam videla, sigurno oko pola godine. Ni račune nije dolazio da uzme. Često mu je svraćao neki prijatelj u lokal, ali ne znam ko je i šta je. Pretpostavljaju da je reč o bliskom prijatelju kome je poverio da vodi računa - rekla je komšinica.

Baka koja je šetala kuće pored lokala pokojnog kreatora rekla je da joj je jako potreslo što je preminuo i da je bio kulturan mladić.

Podsetimo, Vidić je kasno sinoć dovezen u teškom stanju i odmah priključen na respirator.

Prema rečima izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.