SASTALA SAM SE SA ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM! Ana Ćurčić ispričala detalje brutalnog susreta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2023, 08:42

"SASTALA SAM SE SA ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM!" Ana Ćurčić ispričala detalje brutalnog susreta!

"Dve žene kad te uzmu, to nije dobro..."

U novom izdanju emisije "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića gostovali su zadrugari koji su osvojili prva tri mesta u "Zadruzi 6"Aleksandra Nikolić, Ana Ćurčić i Bilal Brajlović i pevačice Dara Bubamara i Alka Vujica.

Ana Ćurčić je u segmentu emisije "Intimne kuglice" izvukla kuglicu sa brojem 4.

Koliko prevara si oprostila partnerima?

- Pa rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam to se i zna, jednu sam oprostla, a drugu se iščupao. Za drugu smo vagali i iščupao se. Šta je on radio sa strane, ja saznala nisam.

Šta je ono kad kažeš da si saznala, je l' si videla na delu ili imaš materijalni dokaz?

- Ja sam nju našla. Ispričala se. Ona mi sve priznala. Sve smo se mi lepo objasnile i čovek je na kraju priznao. Dve žene kad te uzmu, to nije dobro stanje - istakla je Ćurčićeva.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.