Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAŠA MATIĆ PROGOVORIO O ĆERKINOM ODLASKU NA ŠKOLOVANJE U AMERIKU!

Saša Matić i njegova supruga Anđelija dokazuju svojim primerom da su dugovečni brakovi na estradi ipak mogući, a u poslednjem intervjuu je pevač ispričao sve o planu 15-godišnje ćerke Aleksandre da školovanje nastavi u Sjedinjenim Američkim Državama. – Nije donela konačnu odluku, još se premišlja. Što se mene tiče, mislim da nema potrebe da ide The post SAŠA MATIĆ PROGOVORIO O ĆERKINOM ODLASKU NA ŠKOLOVANJE U AMERIKU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

LAŽE, SRAM GA BILO! Popović i Miroslav Ilić su posvađani više od 20 godina, a sad su izneli NAJPRLJAVIJI VEŠ!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2019

Nekadašnji saradnici Saša Popović i Miroslav Ilić koji su početkom ‘90-ih godina žarili i palili na estradi, više od dve decenije ne razgovaraju. Saša Popović je u jednom intervjuu istakao da bi Miroslava bilo sramota kada bi njegova usta progovorila. – Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.