ŠAPNULA JOJ, ONA PRENELA DALJE! Zaljubljeni su, osećanja su OBOSTRANA! A što je OŽENJEN? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 09:07

ŠAPNULA JOJ, ONA PRENELA DALJE! Zaljubljeni su, osećanja su OBOSTRANA! A što je OŽENJEN? (VIDEO)

Sve se sazna.

Mina Vrbaški sinoć je u "Zadruzi" porazgovarala sa Erminom Pašović gde joj je predočila kako će da nastavi da se bori u rijalitiju nadalje. A nakon toga, susrela se i sa Jovanom Ljubisavljević.

Ona je zadrugarki otkrila na koji način joj je Tara Simov priznala da se između nje i Nenada Aleksića Ša nešto dešava, te da je to razlog što je Vrbaški u noći za nama dok je trajala "Igra istine" imala želju da ustane, i javno kaže šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se sa njima dešava.

- Rekla Milici da je tražila venčanicu za svadbu, mislim na film, i onda joj rekla da će kao da bude srećan kraj sa njima. Ja stala, slušam šokirana, i ona mi na kraju rekla da je obostrano, šapnula mi to. Ja kažem Ša to što je rekla, i on ništa! On kao: "Šta si mi rekla?" i ja njoj kažem da mu ponovi, i ona kao: "Ja?" i samo sam joj rekla da treba da je bude sramota! - rekla je Mina.

- Samo nije trebao da kaže ku*vetino raspala - dodala je misica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.