SAOPŠTENO joj je sve: Nakon što je čula STRAŠNE reči, izbečila se i POBEGLA - Trčali su za njom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 21:27

SAOPŠTENO joj je sve: Nakon što je čula STRAŠNE reči, izbečila se i POBEGLA - Trčali su za njom

Između njih dve redovno nastaju varnice, barem u poslednje vreme.
Anđela Šparavalo počela je da uhodi Bojanu Pavlović jer ne želi da leži sa njom zajedno u krevetu, najavila joj haos ako se večeras ne pojavi u njenoj postelji.
- Je l' moguće da mi radiš ovo Bojana, mogu da budem normalna ali ne možeš ovo da mi radiš, možeš da dođeš na dva minuta da me cokiš malo? - rekla je Anđela.
- Ostavi me čoveče na miru, plave mi usta, ludim zbog tebe, ne dopire ti do mozga ništa, ne možeš ti da mi govoriš šta ću da radim - rekla je Bojana.
- Dobro mogla si da dođeš barem, zašto ti se neće, je l' mi to namerno radiš, možeš li da se ponašaš drugačije malo, da budeš...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.