SAOPŠTENO! Darko Tanasijević otkrio ko je PRVI NOMINOVANI u Zadruzi 4, ŠOK na početku emisije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 22:29

SAOPŠTENO! Darko Tanasijević otkrio ko je PRVI NOMINOVANI u "Zadruzi 4", ŠOK na početku emisije!

Ovo zadrugari nisu očekivali!

Kao što pravila nalažu svakog petka na rasporedu u "Zadruzi" su nominacije, kada ukućani biraju jednog od dva potrčka da se bore u duelu za opstanak u "Zadruzi", a drugog duelistu biraju gledaoci.

Večeras ukućani biraju između ovonedeljnih potrčaka Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića, koji su izabrani od strane ovonedeljnog vođe Lepog Miće.

Voditelj prvih nominacija je Darko Tanasijević, koji je na samom početku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zamolio zadrugare za disciplinu.

- Pre svega danas ste bili na specijalnom zadatku Velikog šefa i dobili ste zadatak da nominujete jednog zadrugara koga ne želite da vidite u Zadruzi", tako da ćemo ove nedelje imati tri nominovana zadrugara, prvi je onaj koga ste vi izabrali, drugi je jedan od potrčaka, a trećeg bira publika. Prvi nominovani zadrugar je Mladen. Ko su ostali nominovani saznaćemo u toku večeri - saopštio je Darko Tanasijević.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.