SANJINA MAMA PRVI PUT O NJENOM ODNOSU SA MATOROM: OVAKO REAGUJE NA PRIČE ZADRUGARA DA JOJ JE ĆERKA LEZBIJKA

Izvor: Svet, 30.Jan.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJINA MAMA PRVI PUT O NJENOM ODNOSU SA MATOROM: OVAKO REAGUJE NA PRIČE ZADRUGARA DA JOJ JE ĆERKA LEZBIJKA

Veza između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković od početka rijalitija “Zadruga” je u centru pažnje.
Dok se Matora ponaša kao da među njima postoji romansa, Sanja je nedavno dobila zadatak da bude sa Banetom Čolakom, zbog čega je Jovana polomila sve po kući. Sanjina majka za “Blic puls” kaže da njena naslednica nije lezbijka.
“Sanja je u startu njoj stavila do znanja da je gleda samo kao drugaricu, ali je Matora njihov odnos pogrešno shvatila. Sanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je pogodilo to što je imala težak život, sve je to primila k srcu, našla joj se tamo, želela je da joj pomogne, a Jovana je to protumačila drugačije”, kaže Stankovićeva, a na naše podsećanje da je njena ćerka rekla da oseća hemiju prema Jovani, majka učesnice tvrdi:
“Pogrešno se izrazila!”, ističe ona, a za poljupce njene ćerke i Jovane kaže: “Otkud vi znate zašto je to ona uradila? Možda ima poseban ugovor? To je rijaliti, tu je sve dozvoljeno. Sanja samo hoće da radi nešto što je interesantno za gledaoce. To je bio samo neki skeč, šala.”
SvetSvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovako majka Sanje Stanković reaguje na priče da joj je ćerka lezbijka

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2018, 00:10

Veza između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković od početka rijalitija “Zadruga” je u centru pažnje. Dok se Matora ponaša kao da među njima postoji romansa, Sanja je nedavno dobila zadatak da bude sa Banetom Čolakom, zbog čega je Jovana polomila sve po kući. Sanjina majka za “Blic puls”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.