SANJA ZAPLAKALA USRED EMISIJE! Mučno je! Ono što je videla potpuno ju je SLOMILO! Anđelo je DOKRAJČIO komentarom

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 07:45

SANJA ZAPLAKALA USRED EMISIJE! "Mučno je!" Ono što je videla potpuno ju je SLOMILO! Anđelo je DOKRAJČIO komentarom

Ranković smatra da se njegova bivša folira.

U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" gosti su bili bivši ljubavnici, Sanja Stanković i Anđelo Ranković. U jednom trenutku, emitovan je klip koji prikazuje njihovu veza, a Sanja ga nije lako podnela. Ona je smesta rekla da ne može da komentariće, da joj je sve to "mučno", a čak je i zaplakala.

- Meni je presmešna ova scena, toliko nekih situacija kontradiktornih. Ni u šta u ovo ne verujem - rekao je Anđelo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Od toga nemam ništa. Njemu su napunili glavu, Matora mu je napunila glavu - rekla je Sanja.

- Dovoljni su mi razlozi njeni odnosi sa Franom i Carem, tako da ovo posmatram kao foliranje. Više su to bile uspomene nego emocije - dodao je Anđelo.

Odmah zatim, usledilo je novo uključenje gledalaca, koja je dovela u pitanje ljubav Sanje i Matore.

- Smatram da je volela, siguran sam - rekao je Anđelo.

- Ona je rekla da se Sanja prostituisala i dok je bila sa njom u vezi. Sanju čak nisam ni gotivila... - pričala je gledateljka.

Ceo razgovor poslušajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.