SANJA VUČIĆ SPREMA IZNENAĐENJE! Prvi intervju Uraganki o RASPADU GRUPE - otkrile čime će se posle BAVITI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2022, 13:38

SANJA VUČIĆ SPREMA IZNENAĐENJE! Prvi intervju Uraganki o RASPADU GRUPE - otkrile čime će se posle BAVITI (VIDEO)

Od septembra stižu nove devojke

Članice grupe "Hurricane" uskoro se opraštaju od publike, budući da grupa od septembra više neće nastupati u dobro poznatom sastavu.

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić će se nakon letnje turneje razići i nastaviće sa solo karijerama, a u bendu će ih zameniti nove članice.

Popularne devojke su prošle noći nastupale zajedno na jednom prestoničkom splavu, pa su progovorile o razlogu raspada grupe, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i o njihovim planovima nakon toga.

- Istina je da ćemo da se rastanemo, bili su objavljeni razni razlozi našeg "raspada", ali zapravo nijedan od njih nije tačan - rekla je Sanja, pa se ubacila Ivana:

- Mi se ne raspadamo nego nam se ugovor o saradnji na 5 godina u ovom sastavu završava - objasnila je Ivana.

- Svakom kolektivu dođe kraj, tako je i nama istekao ugovor i to je bukvalno jedini razlog - dodala je Ksenija.

- Kada dođe taj septembar, videćemo koja će kojim putem da krene i da li ćemo uopšte nastaviti da se bavimo muzikom, trenutno nećemo ni da razmišljamo o tome. Sada se fokusiramo na letnju turneju koja nas očekuje, a imaćemo i turneju po Americi tako da to su neke obaveze kojima stvarno treba da se posvetimo i fizički i psihički - rekla je Sanja, pa otkrila da će njene koleginice Ivana i Ksenija na poklon od nje dobiti po pesmu.

- Ko god nastavi naš brend "Hurricane" mi smo tu da podržimo - rekle su devojke o njihovim naslednicama, a celu izjavu poslušajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.