SANJA POČASTILA FANOVE: Vrela fotka u TOPLESU nikog ne ostavlja ravnodušnim, a tu je i obla GU*A! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 14:52

SANJA POČASTILA FANOVE: Vrela fotka u TOPLESU nikog ne ostavlja ravnodušnim, a tu je i obla GU*A! (FOTO)

Opasna je, nema šta...

Sanja Stanković često objavljuje najrazličitije fotogravije na Instagramu, ali ova je privukla posebnu pažnju i to sa razlogom.

Ona je uspela da zagolica maštu svojih pratioca, tako što se slikala u toplesu - gornji deo crvenog bikinija je ponosno držala visoko u ruci, dok je obla gu*a bila u prvom planu.

- Tajna za sreću je sloboda. Tajna za slobodu je hrabrost - napisala je Sanja u opisu fotke, a komentari su momentalno počeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se nižu.

Evo kako je izgledala:

„Tajna za sreću je sloboda. Tajna za slobodu je hrabrost.“ – Thucydides

A post shared by Sanja Stankovic (@mrs_s.happy) on Jul 14, 2020 at 3:45am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.