SANJA NE PRESTAJE DA NAS IZNENAĐUJE: Dok Matoru gledamo u Zadruzi evo S KIM je i GDE je njena devojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 17:52

SANJA NE PRESTAJE DA NAS IZNENAĐUJE: Dok Matoru gledamo u "Zadruzi" evo S KIM je i GDE je njena devojka

Ne smiruje se!

Plavokosa pevačica i rijaliti zvezda vozila se sama ulicama srpske prestonice u svom malom, gradskom autu, a nakon nekog vremena vratila se u zgradu u kojoj živi. Evo sa kim se to Sanja viđa i druži tokom Matorinog odustva, i imala je šta i da vidi.

Iako bi dušebriznici pomislili da Sanja noći provodi s bivšim dečkom, sa kojim je više puta bila dovođena u vezu otkad je s Matorom, bivša zadrugarka demantovala je sve i na večeru otišla s drugaricom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Restoran je posle nešto više od sat vremena napustila sama, ušla u auto kojim se dovezla i ponovo se parkirala ispred svoje zgrade, gde su je srele dve obožavateljke sa kojima je rado napravila selfi, posle čega je otišla kući.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Kome biste poklonili vaših 100 evra?

Choices Zdravstvenom radniku

Onima koji nemaju

Nikome

Roditeljima

Starijem licu

Donirao/la bih u humanitarne svrhe

Detetu

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

rijaliti Zadruga Zadruga uživo vesti Zadruga zadruga Zadruga 1. sezona Zadruga učesnici VIP Tv Pink Zadruga TV Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Sanja Stanković

Pročitajte sve najvažnije vesti

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.