Izvor: Scandal.rs, 10.Jan.2020, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANJA KUŽET SE SKINULA: Ovakvu je nismo gledali na TV-u, pokazala ČIME RASPOLAŽE i otkrila tajnu savršene FIGURE!

Zaštitno lice “Zvezda Granda” i jedna od najljepših voditeljki Sanja Kužet fantastično izgleda i u trenerci i duksu kao i u svečanim haljinama koje nosi kad je na sceni. Lepa voditeljka je prošle godine postala majka, a veoma brzo je vratila svoju staru kilažu. – Za moj izgled zaslužna je genetika, ali sam posle drugog The post SANJA KUŽET SE SKINULA: Ovakvu je nismo gledali na TV-u, pokazala ČIME RASPOLAŽE i otkrila tajnu savršene FIGURE! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ČLANOVI ŽIRIJA VEĆALI, PA DALI SAŠI POPOVIĆU LISTU ZAHTEVA: Evo šta se PROMENILO u Zvezdama Granda

Izvor: Scandal.rs, 11.Jan.2020, 01:43

Žiri “Zvezda Granda” često ima zamerke na način na koji ih Saša Popović tretira, ali s obzirom na to da se iz godine u godinu vraćaju u ovaj muzički talent šou-program, da se zaključiti da su njihove primedbe više šaljivog tipa. Ipak, oni su, nakon snimanja prvog kruga trenutno aktuelne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.