SANDRA REŠIĆ SE MOLI ZA DARKA: Bila sam  na korak od jezive nesreće - sve zbog nespavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANDRA REŠIĆ SE MOLI ZA DARKA: Bila sam na korak od jezive nesreće - sve zbog nespavanja

Podrška za Lazića.

Sandra Rešić, ćerka pokojnog Nina, svim srcem se moli za boljitak teško povređenog Darka Lazića. Pevač je zadobio brojne telesne povrede zbog kojih su lekari morali da ga stave u indukovanu komu, kako bi pre svega telo ojačalo nakon ogromnih trauma koje je pretrpeo.

DARKU POZLILO U 4 SATA: Sve je u Božjim rukama, doktori tu ne mogu ništa - gore mu je nego sinoć

Darko se nalazi u šok sobi u KBC Zemun i pored najbližih članova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << porodice može ga posetiti samo zakonita supruga, pevačica Ana Sević.

SVI ZNAMO JEDNU BAŠ OVAKVU: Četiri stvari koje glavna baka u komšiluku zna bolje od vas

DOKTOR DARKA LAZIĆA OTKRIO SVE: "OPERACIJA ČEGA?! Nije dobro, na mašini je za disanje! To je sad BITKA!" (FOTO)

Sandra se u ovom trenutku prisetila prvog susreta sa Zvezdom Granda, a prokomentarisala je i samu saobraćajnu nesreću.

TO JE SVE ŠTO MOŽEMO... Sevićka se PRVI PUT oglasila POTRESNOM PORUKOM: Krv nije potrebna

Šta znači Darkovih 1,39 promila alkohola u krvi: Početak potpune nesposobnosti za vožnju

- Darko Lazić je prva Zvezda Granda koju sam upoznala kada nisam ni planirala pevačku karijeru. Nedugo nakon toga sreo je moju mamu, poklonio joj medu i rekao: "Ovo daj Sandrici". I dalje ga čuvam kod kuće - ispričala je ona za "Alo", pa nastavila - Situacija u kojoj se našao je užasna i ne mogu rečima da opišem koliko mi je žao. Svi smo uz njega svim srcem i molimo se za njegovo zdravlje. Biti pevač sa sobom nosi mnogo toga, a najgore je kada zbog hiljadu obaveza budete premoreni. I meni se desilo kada sam sama vozila iz Tuzle, zamalo sam zaspala za volanom. To se dešava često, problem je što uvek negde žurimo i nije nam primarno da odspavamo. Zato se desi ovo, a tad bude kasno - završila je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.