SANDRA REŠIĆ SA MAJKOM IZBAČENA NA ULICU - Bivša zadrugarka otkrila detalje: Celog života smo podstanari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2023, 17:53

SANDRA REŠIĆ SA MAJKOM IZBAČENA NA ULICU - Bivša zadrugarka otkrila detalje: Celog života smo podstanari!

"Nije hteo da razmisli, da sačeka malo, da pozajmimo pare, uzmemo od kamataša, bilo šta...!"

Bivša rijaliti učesnica "Zadruge" Sandra Rešić danas lepo živi, radi svakog vikenda i nema problem sa egzistencijom, ali nije bilo uvek tako. Ona je u emisiji na "Kurir" televiziji ispričala da je jednom čak sa mamom završila na ulici, jer nisu imali para da plate kiriju.

- Mama i ja smo podstanari celog života bili. Taj jedan mesec nismo uspeli da se snađemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za novac da platimo kiriju i završile smo na ulici, gazda nas je doslovce izbacio.

- Nije hteo da razmisli, da sačeka malo, da pozajmimo pare, uzmemo od kamataša, bilo šta, već nas je izbacio i završile smo bukvalno na ulici. Naravno, uspele smo da se snađemo, pozajmimo novac, ali, da, imale smo i to iskustvo - ispričala je Sandra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.