SANDRA JE ZALJUBLJENA U DEJANA javno poželeo da proba sa njom VEZU kada se ZAVRŠI RIJALITI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2022, 19:40

"SANDRA JE ZALJUBLJENA U DEJANA" javno poželeo da proba sa njom VEZU kada se ZAVRŠI RIJALITI

Ne može da krije svoju emociju.

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni prilog u emisiji "Gledanje snimaka", ljubavni klip Sandre Rešić i Dejana Dragojevića. Zadrugari su ovaj klip pozdravili gromoglasnim aplauzom.

- Ja se već dva meseca šalim da je Sandra zaljubljena u Dejana. Ona ga voli na svoj način. Jedina veza koju bih podržao je ta. On bi najviše sreće u ljubavi imao pored Sandre Rešić. Ovde vidim i Dejanove poglede. Glupo je sad, njemu je lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Aleksandrom, ovo je bilo u prošlosti. Možda je i dobro, da su ušli u vezu, možda bi bilo problema. Ja sam obećao da je neću zezati - govorio je Miki.

- Deniz me sada gleda kao da mi je umrlo mače - rekla je Sandra.

- Sandra, ne gledaš ga prijateljskim očima. Ja ću biti uz tebe, patiš. Teško je naći životnog saputnika. Ako neko razume ovog nesretnog čoveka, to je ova žena. To nisu bili samo prijateljski pogledi. Sandra može da kaže, ali ako koza laže, rog ne laže. Ja bih bio za vašu vezu, ali ne ovde, nego napolju - dodao je Đuričić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.