SANDAL SKROZ PROPAO: Pogledajte u KAKVE probleme je upao Mustafa upao posle razvoda od Emine

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Avg.2018, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SANDAL SKROZ PROPAO: Pogledajte u KAKVE probleme je upao Mustafa upao posle razvoda od Emine

Skup raskid...

Bivši srpski zet i turska pop zvezda Mustafa Sandal razveo se od pevačice Emine Jahović, navodno bez velike drame. Pisalo se da su se o svemu lepo dogovorili, i kada je reč o finansijama i kada je reč o obavezama u vezi s decom. Ali izgleda da ipak nije sve tako i da je Sandal, sudeći po pisanju turskih medija, upao u veliku finansijsku krizu jer je precenio svoje mogućnosti u odnosu na prohteve bivše supruge.

Tramvayda görüşürüz:)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Објава коју дели Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) дана 6. Авг 2018. у 6:36 PDT

Naime, Mustafa sinovima Jamanu i Javazu plaća alimentaciju po 15.000 i 10.000 funti mesečno. Dakle, to je 25.000 funti mesečno ili 300.000 godišnje. Osim toga, ima obavezu da sa suprugom deli i skupocenu jahtu, koju ona nema nameru da proda, a oko 250.000 evra koštala ga je kuća koju je Emina napravila u svom rodnom Novom Pazaru dok su još bili u braku. Mustafa očigledno nije želeo da štedi kada je reč o porodici, ali je sada zapao u veliku finansijsku krizu, te mora da prodaje svoje skupocene satove kako bi uspeo da poplaća sve što treba.

- Mustafa je veliki ljubitelj i kolekcionar skupih i kvalitetnih satova. Na njegovoj kolekciji mogu da pozavide svi koji vole dobre časovnike. On se ne vraća ni sa jednog putovanja, a da sebi nije priuštio dobar sat. Cene su, naravno, vrtoglave. Mustafa je za jedan ručni sat umeo da da od 60.000 evra sve do 130.000! Njegova kolekcija vredi čitavo bogatstvo. Njemu je teško da se odrekne bilo kog sata i svoje kolekcije, ali izgleda da će sada morati to da uradi, jer ga razvod zaista previše košta - pišu turski mediji, pozivajući se na bliski izvor pop zvezdi, koji dodaje.

- Osim toga što mora da se odrekne svoje vredne kolekcije, Mustafa je prihvatio uloge u nekoliko komercijalnih filmova, za dobar honorar, kako bi imao i dodatne prihode.

(VIDEO) ZAVRŠI U WC ŠOLJI! Voleleli smo je u TESNOJ KOŽI, a pred ulazak u Zadrugu 2 zadesila ju je ŠOK NEZGODA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.