SAMO ZAJEDNO MOŽEMO PREŽIVETI OVU NEVOLJU! Poznati pevač poslao VAŽNU PORUKU svima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 00:41

"SAMO ZAJEDNO MOŽEMO PREŽIVETI OVU NEVOLJU!" Poznati pevač poslao VAŽNU PORUKU svima!

Ujedinimo se.

Popularni pevač Dino Merlin nakon više od šest godina objavio je pesmu "Mi", sa predstojećeg novog albuma.

Prva numera sa dvanaestog studijskog albuma, nakon "Hotel Nacional" iz 2014. godine, obradovala je publiku, a snažna poruka koju pesma ima preko je potrebna svima u ovom trenutku.

- Pesma 'Mi' je pesma o nama u svetu koji se menja i nama koji se menjamo zajedno sa svetom, hteli mi to ili ne. Da li će to biti promena nabolje ne zavisi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samo od sveta nego i od nas - rekao je Dino Merlin i dodao:

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin) on Jan 3, 2020 at 9:58am PST

- U vreme pandemije, još jednom vidimo kako smo upućeni jedni na druge, kako zavisimo jedni od drugih, kako smo zajedno u ovome i kako samo zajedno možemo preživeti ovu novu nevolju koja nas je zadesila i kako bismo više nego ikad trebali biti "Mi".

Plan je bio da singl izađe na proleće ove godine, ali je zbog pandemije korona virusa odloženo objavljivanje pesme za neka bolje vremena.

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin) on Aug 30, 2019 at 11:59am PDT

- S obzirom da bolja vremena sporo dolaze, život ide dalje, a pandemija, čini se, nema nameru brzo otići, život i "Mi" moramo dalje. Život ne čeka na nas pa ni "Mi" nećemo čekati na život već trebamo živeti i raditi. Tako da je proleće za pesmu "Mi" stiglo krajem oktobra - rekao je kantautor.

Jedna od poruka pesme "Mi" jeste da ne smemo gubiti optimizam, veru i nadu iako vreme niije najsrećnije, kao i da moramo pokazati sami sebi da iz loših vremena možemo izaći kao bolji i plemenitiji ljudi.

U videu ispod možete pogledati spot za pesmu "Mi".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.