SAMO ZA KIJU: Pet godina si bila voljena, a onda... Žao mu do neba? KAJANJE? Joj bre Slobo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2018, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO ZA KIJU: Pet godina si bila voljena, a onda... Žao mu do neba? KAJANJE? Joj bre Slobo (VIDEO)

Dođe maca na vratanca.

Ukućanima nije bilo dovoljno to što je u toku cele večeri bila organizovana žurka povodom rođendana Mikija Đuričića, pa su do ranih jutarnjih sati pevali svoje omiljene pesme.

Kako je Veliki šef i ovoga puta izašao u susret mladim takmičarima, on je nakon žurke pustio pesmu samo za Kristinu Kockar u kojoj se ona i te kako pronašla, a to je numera Marine Živković "5 godina voljena".

Kija je bila i te kako vesela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i raspoložena, pa je nastavila da naručuje svoje omiljene pesme, a kako je napolju već uveliko svanulo, produkcija im je poželela laku noć, ali ni to ih nije podstaklo da odu na spavanje. Za to vreme Sloba je samovao nakon svađe sa svojom devojkom Lunom Đogani.

Ukućani su nastavili sa slavljem, ne razmišljajući o tome da će samo za samo nekoliko sati morati da ustanu i spremni za stolom dočekaju pismo sa novim zadacima koje će svi morati da obavljaju u toku čitavog dana:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.