SAMO U NOVOM SCANDAL!-u! Ekskluzivna ispovest majke Milice Todorović: Mica mi nije rekla da je Miloš oženjen i da ima dete!

Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2014, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO U NOVOM SCANDAL!-u! Ekskluzivna ispovest majke Milice Todorović: Mica mi nije rekla da je Miloš oženjen i da ima dete!

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Samo za najnoviji broj SCANDAL! -a majka Milice Todorović je dala ekskluzivnu ispovest! O Milici Todorović se prošle nedelje štošta pričalo! A informacija da je u vezi sa oženjenim koreografom i producentom Milošem Paunovićem čija se žena oglasila i izjavila da se zbog Milice razvode, kao i da je za njihovu vezu saznala iz medija, šokirala je i estradu, i pevačicine >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << fanove! Takođe, žena je navela da imaju dete iz zajedničkog braka, te da je angažovala advokate koji će ih razvesti. Pokušali smo da zovemo i priupitamo Milicu nešto o svemu tome, ali ona nije htela da priča na tu temu, dok je Miloš otišao na odmor u Egipat, pa nam se nije javljao na telefon. Zato smo pozvali smo Miličinu majku Jasminu Todorović da čujemo šta ona ima da kaže o svemu što joj je zadesilo ćerku. Pitali smo je šta misli o navodima u medijima da je Milica rasturila brak Milošu.

- Naravno da to nije tačno i ja stvarno više ništa ne bih komentarisala. Ja sam zgranuta šta sve čitam, zaista vam kažem…. Meni moje dete uvek sve priča i sigurno bi mi i o tome rekla, prva bih ja saznala da li je on oženjen i da li ima dete - kaže Jasmina.

A da li je Miloš dolazio u Kruševac, u kakvom je stanju Milica nakon ove priče, zbog čega je bila u Švajcarskoj i šta još MIličina majka priča o tome, i kakva je zapravo prava i jedina istinapročiatjte samo u najnovijem broju SCANDAL! -a! Najtiražniji i najčitaniji tabloid u regionu je u prodaji a šta vas još očekuje u novombroju pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.