SAMO SE SRUŠILA! Panika u Zadruzi, uleteli SVI: Pomoć, neophodna je POMOĆ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO SE SRUŠILA! Panika u Zadruzi, uleteli SVI: Pomoć, neophodna je POMOĆ (VIDEO)

Paklena situacija

Zadrugarka Dorotea Jovanović sve više privlači pažnju javnosti svojim postupcima, a mnogi ukućani su danima komentarisali njene nagle promene u ponašanju i ophođenju prema pojedinim takmičarima.

Iako su se zadrugari privikli na njen stav u kojem jasno i bez dlake na jeziku odgovara svakom ko pokuša da joj se suprotstavi, ona je počela da se služi i psovkama koje sve češće izgovara na sastancima, ali i u napadima besa.

PRODUKCIJA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << REAGOVALA! RAZBIO TANJIR, a onda mu... DISKVALIFIKACIJA?! Da, izgleda da je JEDINO REŠENJE (VIDEO)

To se dogodilo i u toku večeri kada je u garderoberu nastala gužva zbog zadrugarki koje su pažljivo birale komade odeće kako bi se pripremile za najbolji provod na žurci, a koju im svakog utorka organizuje Veliki šef.

Ona se saplela kada je stala na džak, pa je iznenada pala na pod. Zlata Đurković, Mina Vrbaški i Marija Marinković pritrčale su u pomoć, a ona je na sebi svojstven način to i odbila. Međutim, dok je ustajala pokazala je i svoju zadnjicu.

ZBOG BOLESTI ĆE MORATI DA NAPUSTI RIJALITI?! Nove informacije o Luninom zdravlju - već zakazan skener?!

PUKLO! Bivša zadrugarka ŠOKIRALA SVE: Bile su tako BLISKE u Zadruzi 1, sada više NE ŽELI DA JE ČUJE

U ormaru se pada zbog ovih stvari! Ja nisam pi*ka da plačem zato što sam pala! Zbog ovih pi*kastih stvari, mamu vam je*em vašu! - vikala je Dorotea.

Ni Mina se nije obazirala na kamere, pa je skinula svoju haljinu i pokazala svoje obnaženo telo.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u snimku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.