SAMO SE PREKRSTIO PRED OPERACIJU Zadrugar smanjio želudac, njegov brat otkrio detalje: Na terapiji je

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 23:56

"SAMO SE PREKRSTIO PRED OPERACIJU" Zadrugar smanjio želudac, njegov brat otkrio detalje: "Na terapiji je"

Otkrio kako mu se blizanac oseća.

Bivši zadrugar i tiktoker, Nenad Neca Lazić podvrgao se operaciji želuca kako bi smršao, a njegov brat Predrag Peca Lazić otkrio je detalje.

- On je bio pun pozitivne energije pred samu operaciju - započeo je Peca.

Kako se podrvrgao tom zahvatu, slizale su neke poruke kako je nekima život ugašen jer su otišli pod nož, ali ipak postoji razlog zbog čega se sve to desilo. Verovatno nešto nije odrađeno kako valja. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On je jako hrabar, samo se prekrstio pred operaciju i sve je dobro prošlo. Više doktora ga je operisalo, nije imao neke poteškoće. Nekima nije jasno kako se tako brzo operisao i vratio u Srbiju. On se ne bi vratio da sve nije prošlo u najboljem redu. Izbegava sad hranu. Ima svoju terapiju, poštuje sve i radi onako kako su mu rekli. On se jeste operisao, ali je jako važno da on istraje u nameri da bude disciplonovan - kazao je Peca u emisiji "Pitam za druga".

Inače, ekipa "Blica" zatekla je Necu po dolasku iz Turske, te nam je ispričao kako se oseća posle zahvata.

- Sve proteklo u najboljem mogućem redu. Ja sam najviše paničio i zbog toga sam sebi izazvao neke reakcije, kao povišena temperatura, pritisak i sve to... Ostalo je sve bilo u najboljem redu. Niti sam osetio bol, niti mučnine, doktori su 24 sata bili uz mene i stvarno se osećam savršeno, kao da nisam bio na operaciji - rekao je zadrugar i dodao:

- Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim... Brinuli su i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta zvali to moram da kažem, svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik toku svima... Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova - rekao je Neca.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Blic/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PRITISAK MI JE BIO 200 SA 140" Neca Lazić otkrio kroz kakvu je agoniju prošao nakon operacije želuca: "Mislio sam da ću da umrem!"

Izvor: Blic, 07.Feb.2024, 14:33

Nenad Lazić, poznatiji kao Neca TikToker, operisao je želudac u Turskoj u želji da izgubi kilograme sa kojima već godinama muči muku. Operacija je prošla uspešno, a period pre iste želeo bi, kako kaže, da zaboravi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.