SAMO PRED SLOBOM BRIZNE U PLAČ: Kija priznala KOLIKO PATI, pa objasnila kako uspeva da SAKRIJE tugu od svih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2018, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO PRED SLOBOM BRIZNE U PLAČ: Kija priznala KOLIKO PATI, pa objasnila kako uspeva da SAKRIJE tugu od svih!

Previše toga palo je na njena mala leđa.

Kristina Kija Kockar uživa veliku popularnost otkako je iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", izašla kao pobednica. Ona je po napuštanju ovog šou programa zaplovila muzičkim vodama i snimila svoju prvu pesmu sa grupom Ministarke, "Ne vraćam se na staro", i doživela nezapamćeni uspeh.

Ipak, postoji nešto što kvari Kijinu sreću, a to su osećanja koja se izgleda još nisu potpuno ujednačila i smirila. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svojom najnovijom objavom na Instagramu Kockareva je otkrila sa svojim pratiocima kako se oseća.

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 1, 2018 at 10:26am PDT

Kristina je uživala u pesmi "Sve što imam i nemam ja" koju izvodi Svetlana Ceca Ražnatović, a koja govori o nesrećnoj ljubavi i bolu koji ostaje nakon nje.

- Stegnem zube, predomislim se, da imam srce, zaboravim se - glase stihovi u kojim se Kija očigledno pronašla.

Izgleda da je ovo njen recept kojim uspešno sakriva tugu od svih, ali, što smo primetili u "Zadruzi" ne i od Slobe. Pred njim Kija brizne u plač! A možda je ovo posveta upravo za njega, da li se slažete?

(HOT VIDEO) AU, NADEŽDAAA! Na javnom mestu - u PREMALENOM ŠORTSU! Dok hoda, G*ZA CURI, ISPADA, muškarci u transu!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.