SAMO PAR MINUTA PRE TUČE: Komšije otkrile ISTINU O BATINAMA Slobe i Kije: Upala u zgradu i VIKALA OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO PAR MINUTA PRE TUČE: Komšije otkrile ISTINU O BATINAMA Slobe i Kije: Upala u zgradu i VIKALA OVO

Nastao haos!

Jutros oko 5 sati, Sloba Radanović je pozvao policiju i prijavio da ga bivša supruga Kristina Kija Kockar maltretira i da je, kako je rekao, pijana došla u njegov stan na Novom Beogradu, naoružana, navodi Blic.

Kako "Blic" nezvanično saznaje iz MUP-a, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

Kako se dalje saznaje, oboje su imali vidljive povrede na telu, Sloba je bio izgreban, a Kristina se žalila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na povrede u vidu crvenila i žalila se na bol u butini.

Slobin komšija koji je želeo da ostane anonima rekao je za Srbija Danas šta se noćas desilo.

- Ustao sam za posao, kada sam čuo neko lupanje i viku. U jedno momentu sam prišao vratima i čuo "urlikanje" i psovke ispred vrata pevača. Na momenat sam se prepao, jer je jako čudno čuti takvu galamu u 5 ujutru - tvrdi komšija i dodaje šta je najčudnije u ceoj priči:

- Iako je Kija vikala i psovala Slobu, on joj je jako brzo otvorio vrata stana, što je bilo najčudnije. Kada je ušla, galame nije bilo, te ne mogu da tvrdim da je do sukoba došlo. A kada sam krenuo iz stana na autobus, video sam Kockarevu kako besno izlazi iz pevačevog stana, i uopšte nije izgledalo kao da ima bilo kakve potvrde - završava ovaj komšija.

Ipak, iako se pojavio veliki broj informacija da je do incidenta došlo, Kija i Sloba su negirali da se bilo šta desilo i tvrde da je cela priča laž.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.