SAMO OVO MOŽE DA GA POREMETI U RIJALITIJU: Janjuš konačno otvorio karte - otkrio da ima jedan cilj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 02:16

SAMO OVO MOŽE DA GA POREMETI U RIJALITIJU: Janjuš konačno otvorio karte - otkrio da ima jedan cilj!

Nikad iskreniji pred kamerama!

Voditelj Darko Tanasijević je ugostio u "Šiša baru" Marka Janjuševića Janjuša.

On se tokom razgovora osvrnuo na odnos sa Aneli Ahmić, ali i na mnoge aktuelne teme koje tresu Belu kuću.

- Čini se da ste u poslednja dva dana u nikad boljem odnosu i da nema onakvih svađa kao ranije - pitao je Darko.

- Ja se nisam ni svađao. Meni je samo da nema onog agresivnog ponašanja i kada toga nema, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da se zavrtim koliko hoćeš - rekao je Janjuš.

- Kakav Ugovor da sklopite ti i Aneli - pitao je Tanasijević.

- Pa tražila je da se sklopi jer se plaši nekih ulazaka, šta se sme, a šta ne. To da ću da je branim, da ću biti uz nju i kada se posvađamo, da ću sa njom samo da se družim iako uđe nova ukućanka - rekao je Janjuš.

- Rekao si momcima da će ti biti jako teško da se uzdržiš nekih stvari - rekao je Darko.

- Jeste, biće mi jako teško, ali verujem da ću izdržati. Što se družim sa njom, to mi prija i voleo bih da se završi na tome, a sada ćemo videti da li ću pokleknuti u nekim stvarima, ali i dalje verujem u sebe... Ja ne znam više ni šta lažem, ni kome šta pričam - rekao je Janjuš.

- Hajde budi iskren, šta osećaš prema njoj, a šta ona oseća prema tebi - pitao je Darko.

- Niko ne zna kada sam ja iskren, ne može niko nikada da zna. Kada misli neko da je to to, nije baš to to. Sada je nešto manje od ljubavi, više od prijateljstva. Ne mogu da se zaljubim ja baš tako, ali kada ti kažem da je neko najposebniji u rijalitiju. Ja nemam nikakve probleme ovde, nju ljudi napadaju, ali meni nije problem, ja ću da je branim. Ja sam toliko psihički jak da ti to ne mogu objasniti. Ja sam zacrtao sebi u glavi jedan cilj, ja se toliko dobro osećam u rijalitiju, mene samo može da poremeti da mi neko dira ćerku i ženu, ništa drugo ne može - rekao je Janjuš.

- Priznao si momcima da ti fali kada se posvađate, pa ne pričate - rekao je Darko.

- Pa vežeš se Darko, bude mi malo neprijatno. Nije još došlo do tog nekog stadijuma da ne mogu da budem bez nekog - rekao je Janjuš.

- Rekao si da 100 odsto veruješ Aneli u to šta je ispričala o bivšem mužu i rekao si da ne treba ona da bude ta koja će Staniji polagati račune - pitao je Darko.

- Ja sam bio vrlo sličan tom čoveku, ima tih perioda. Shvatio sam da je iskrena. Ja kada sam negde grešio, ja to kažem, ne zanima me, ali sam shvatio da priča neke stvari iskreno i ja sam to odmah rekao, ali sam joj rekao: "Kakav god da je on, nikada ne možeš da mu zabraniš kontakt sa ćerkom". Hoće da ide kod Stanije?! Neka ide - rekao je Janjuš.

- Da li misliš da je skinula neki teret nakon razgovora sa Stanijom - pitao je Tanasijević.

- Mislim da jeste i mislim da njoj Stanija ne može ništa. Ja tačno mislim da je ona nju dotakla nekim stvarima, izvukla neke stvari, jer nije Aneli nimalo naivna. Potcenili su je, može žedne preko vode da ih prevesla. Ja to nisam slušao, nisam ni pitao nešto preterano, ali mislim da je ona njoj ono što je trebalo je uradila - rekao je Janjuš.

- Nakon novih detalja koje smo pokušali da otkrijemo u petak o povampirenom pokojnom vereniku Milene Kačavende, kako to sada komentarišeš - pitao je Darko.

- Ja sam ovde sedam godina i imam ovoliko godina, a nisam sreo da se neko uda da nije video lika. Znači, taj lik je ozbiljan prevarant. Zamisli to. Ona bi sa manekenima da se he**a u poznim godinama. Čuo sam da mu je spremala neke piškote, zamisli ti koliko je ona obolela žena, a zamisli tog lika koja je to psihopata. Šta tebe može sve da snađe?! Da skineš slike od manekena i da se dopisuješ sa Milenom Kačavendom. To može samo neko da joj namesti, ako je istina. Mislim da je iz nekog razloga tipovana - rekao je Janjuš.

- Milena je rekla da joj je čudno što se on pojavio kada je Ana ušla u "Zadrugu 6" - rekao je Darko.

- Kada je možda ona nešto priložila tom liku, kad pitamo Milenu, ona kaže: "Tek ćemo pričati", sa čime oni mogu da raspolažu i kada su došli do nekih stvari njima bitnih, onda su ga zakopali, odmah je umro - rekao je Janjuš.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.