SAMO OŠTRO: SONJA OBJASNILA ZBOG ČEGA NA ĆERKIN ROĐENDAN NISU DOŠLI BIVŠI MUŽEVI!

Izvor: Svet, 28.Dec.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO OŠTRO: SONJA OBJASNILA ZBOG ČEGA NA ĆERKIN ROĐENDAN NISU DOŠLI BIVŠI MUŽEVI!

Sofija Vuksanović je nedavno proslavila 18. rođendan, a njena majka je ponosno istakla da je sve uspela da organizuje u tajnosti, te da tako ćerku iznenadi dekoracijom i svim drugim detaljima proslave.
Ono što je mnogima upalo u oči je činjenica da se na slavlju nisu pojavili Željko Šašić i Aca Lukas, a Sonja ima spreman odgovor na to.
Sofiji sam i otac i majka. Nisam ni očekivala, niti sam razmišljala o tome, da će se moji bivši muževi pojaviti na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << rođendanu. Prošlost sam ostavila da miruje, tako da u sadašnjosti za bivše partnere nema mesta. Na te odnose sam stavila tačku – izričita je Sonja u intervjuu za “Glossy”.
Bila sam svesna da će proslava proći bez oba moja bivša partnera. Očigledno mi je takva uloga, da sam toliko jaka da deci budem i majka i otac, a to mi zaista nije problem! – zaključuje ona.
SVETSVET

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.