SAMO NEKA SE TEŠE! Dara Bubamara isprozivala sve koji govore da ona FOTOŠOPIRA FOTOGRAFIJE Neke žene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 17:58

SAMO NEKA SE TEŠE! Dara Bubamara isprozivala sve koji govore da ona FOTOŠOPIRA FOTOGRAFIJE "Neke žene..."

Evo da li ga koristi i šta je u pitanju!

Pevačica Dara Bubamara na meti je kritika i komentara da prečesto preteruje sa uređivanjem svojih fotografija na Instagramu, međutim, ona tvrdi da je to daleko od istine, te da se tim rečima teše hejteri, jer ona izgleda savršeno i bez Fotošopa.

Gostovajući u jednoj emisiji, Dara je zamolila kamermana da je snimi celu, kako bi dokazala hejterima koliko ona u stvari dobro izgleda.

- Snimite pločice... Mrzim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ono ljudi na Instagramu neke žene se teše da je fotošop, nema fotošopa, pogledajte pločice, nekad se malo jače našminkaš, nekad malo slabije, ali to je to - navela je pevačica.

U videu ispod teksta, pogledajte kako je to izgledalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.