SAMO JE VAŽNO DA NE IZLAZIMO Anastasija pokazala KAKO se provodi za vreme pandemije: Uputila VAŽNU poruku svima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Mar.2020, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"SAMO JE VAŽNO DA NE IZLAZIMO" Anastasija pokazala KAKO se provodi za vreme pandemije: Uputila VAŽNU poruku svima (FOTO)

Već je našla zanimaciju.

 Ćerka Svetlane Cece Ražnatović Anastasija, posle proglašenog vanrednog stanja u zemlji, objavila je zanimljivu fotografiju i savetovala sve jednu stvar.

 Naime, Anastacija je odlučila da novonastalu situaciju iskoristi da što manje izlazi iz kuće, kao i da se posveti sebi i uživanju. Potom se savetovala i svoje pratioce šta da rade, kao i to da brinu o svom zdravlju.

- Zanimajte se filmovima, dokumentarcima, serijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << knjiga, kada je već situacija ovakva kakva je. Samo je važno da ne izlazimo iz kuće. Volim vas - napisala je Anastasija.

"LJUBI GA TATA" Veljko Ražnatović objavio INTIMAN TRENUTAK sa Bogdanom - mazio joj stomak, a onda... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"HOĆU DA SE PONOVO ZBLIŽIM SA ĆERKOM" Snežana Dakić pokazala kako provodi vreme tokom vanrednog stanja i uputila VAŽNU PORUKU (VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Mar.2020, 00:13

Snežana Dakić snimila je video u kom je objasnila šta će raditi u toku vanrednog stanja u Srbiji, koje je sinoć proglašeno zbog korona virusa, te je imala da uputi bitnu poruku svima, a naročito onima koji se ne pridržavaju uputstava nadležnih.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.