SAMNOM SI SPAVAO ZBOG PARA! Nadežda Biljić BESNI, ponovo je NAPALA svog BIVŠEG na mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 03:09

"SAMNOM SI SPAVAO ZBOG PARA!" Nadežda Biljić BESNI, ponovo je NAPALA svog BIVŠEG na mrežama

Ogorčena!

Nadežda Biljić ponovo je napala svog bivšeg partnera Tomu Panića na društvenim mrežama.

A post shared by nadezda (@nadezda_biljic_official)

Pevačica je ogorčena zbog Tominog ponašanja, pa je poslala poruku preko Instagrama.

- Zato i nemaš prijatelje jer ti je sve u parama, pa sa mnom si spavao zbog para zaveo me, pa mislio da me čerupaš, pa te zaj*bala korona, pa si pobegao u Zadrugu. Ja odem sa rizičnom trudnoćom da radim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << donesem 500 evra, ti odeš, sp*čkas sve, otmeš mi pare maltene! I onda sutradan kukaš kako nam je frižider prazan i ležis, igraš igrice, razmišljaš kako da smuljaš rezervacije, a frižider prazan.

- Ženi sve veći stomak, ni na jednu kontrolu nisi otišao sa mnom, ali zato ultrazvuk tj. sliku u novčaniku držiš. Vidiš dete je napredovalo, a ti i ne znaš, za to nisu trebale pare nego ogromna ljubav i posvećenost svih nas klošaru smrdljivi. Idi u Svilajnac, pa nek te opet biju gazde lokala i pumpi jer ostaješ dužan za cigare i k*rčenje šampanjcima! Moli Boga da ti na dan ne uletim tamo da ispričam - napisala je Nadeža između ostalog.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.