ŠAMARČINOM JOJ IŠČAŠIO VRAT! Snimak nasilja nad Dalilom Dragojević izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 18:30

ŠAMARČINOM JOJ IŠČAŠIO VRAT! Snimak nasilja nad Dalilom Dragojević izazvao masovne reakcije! (VIDEO)

Udarac koji se ne zaboravlja!

Takmičarka pete sezone rijalitija "Zadruga" Dalila Dragojević je uvek imala problema sa bivšim momcima, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao snimak kako je njen bivši dečko Mladen Vuletić ošamario.

Zadrugarka Dalila Dragojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u TV formatu "Parovi", a u jednoj sezoni odnela je i pobedu.

Tokom boravka u zemunskoj vili ona je ušla u emotivni odnos sa Mladenom Vuletićem. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njihov odnos bio je i te kako burna i napeta, a onda je u jednom trenutku situacija eskalirala, te je od njega ,"popila" žestoku šamarčinu.

Snimak na kom Mladen udara Dalili šamar postao je viralan na Instagram profilima i to samo nešto kasnije pošto je Dragojevićka iznela ispovest o tome da su je bivši momci maltretirala.

@ozenjena_jahacica_apokalipse је поделио/ла објаву

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ISPLIVAO ZASTRAŠUJUĆ VIDEO U KOM DALILU BIJE BIVŠI Opalio joj ŠAMARČINU - pala kao pokošena! Šok momenti kruže mrežama (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Feb.2022

Dalila Dragojević je uvek imala problema sa bivšim momcima, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao snimak kako je njen bivši dečko Mladen Vuletić ošamario.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.