ŠAMARČINA, DA SE OKRENE GLAVA! Drao se, BESAN - udarac na ŽENU! Opšti HAOS u Zadruzi, ne mogu da ga SMIRE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2019, 01:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠAMARČINA, DA SE OKRENE GLAVA! Drao se, BESAN - udarac na ŽENU! Opšti HAOS u Zadruzi, ne mogu da ga SMIRE

Sve zbog budžeta!

Miki Đuričić i Rebeka Popović imali su žestoku raspravu u toku emisije "Pretres sa Milanom Miloševićem".

Do te mere je bilo žestoko, da je pčelar poželeo da udari zadrugarku, a sve to zbog raspodele nedeljnog budžeta.

- J*bem ti i tatu i mamu! G*vno nezahvalno! Koliko puta sam ti ja dao i pare i šta ti treba i ovo i ono... Prvo, mi nismo uzeli velike budžete. Ti si poslednja osoba koja bi trebalo da se žali. Sve što je Suzanino, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to je i moje! Sram da te bude, ti da kažeš da nisi zahvalna! Ma marš u pi*ku materinu! Nisi se žalila kada si dobila 1.000, sada si našla da se žališ kada znaš da ja imam veze s ovim. Marš! Nisi fer. Ja sam poslednji gde treba da se žališ - pričao je Miki Rebeki, pa nastavio žustro:

- Da smo napolju, takav bih ti šamar pukao da ti se glava okrene! Marš g*vno jedno odvratno! U najvećim našim svađama ja sam mislio na tebe! - nastavio je on, a šta mu je Rebeka odgovorila, poslušajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.