SAMANTA JE BOLESNA: Šta se događa sa omiljenom junakinjom u nastavku Seks i grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 15:35

SAMANTA JE BOLESNA: Šta se događa sa omiljenom junakinjom u nastavku "Seks i grada"

Morali su da daju objašnjenje!

Scenaristi nastavka "Seksa i grada" našli su način da izbace Kim Katral iz serije, s obzirom na to da je glumica odbila da reprizira svoju rolu čuvene Samante.

- Scenario smo prilagodili novoj situaciji. Nećemo uzimati novu glumicu nego će Samanta imati koronavirus - najavili su producenti serije.

Kako navode američki mediji, bilo bi dosta teško pronaći adekvatnu zamenu za glumicu koja je često svojom ulogom zasenila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavnu zvijezdu – Saru Džesiku Parker i njenu Keri Bredšo.

Oni koji su bolje upućeni u odnose među četiri glumice očekivali su ovakav ishod. Poznato je da su Parker i Katral nakon zadnjeg okupljanja gadno zaratile putem društvenih mreža, a njihov sukob seže još u davnu 2004. godinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.