SAMA SI SEBI UNIŠTILA ŽIVOT... Goca Božinovska ODBRUSILA Tanji Savić: Ubila si i vezu i BRAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 21:27

"SAMA SI SEBI UNIŠTILA ŽIVOT..." Goca Božinovska ODBRUSILA Tanji Savić: "Ubila si i vezu i BRAK!"

"To je slučaj kod mene bio, sama sebe sam uništila..."

Pevačice Tanja Savić i Goca Božinovska gostovale su u emisiji, te se dotakle drame kroz koju prolazi Savićeva.

Goca je mlađoj koleginici otvoreno govorila o tome kako treba da se izbori sa bračnim problemom sa kojim se suočila od kada je njen bivši suprug odveo sinove u Australiju.

- Muškarac nikad ne može da uništi život ženi koja je pametna i koja manje voli. Može da uništi samo onoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženi koja jako puno voli i onda ti misliš da ti je on uništio život, ustvari si sama sebi uništila život, od te ljubavi, ubila si ga ljubavlju, ubila si i vezu i brak i sve ostalo. To je slučaj kod mene bio, sama sebe sam uništila - poručila je Goca Tanji u "Magazinu In".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"UBILA SI VEZU I BRAK" Tanja Savić u suzama, a Goca Božinovska je DOTUKLA: "SAMA SI SEBI UNIŠTILA ŽIVOT!"

Izvor: Blic, 01.Nov.2020, 12:12

Pevačica Tanja Savić otvoreno je pričala o drami kroz koju prolazi zbog supruga Dušana Jovančevića koji joj je odveo sinove, a na njene reči nadovezala se folkerka Goca Božinovska koja joj je poručila kako je sama sebe uništila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.