SAMA GA JE UBILA! Drama u porodičnom domu u Holandiji, Zoranah očajna - JAVNO ZAVAPILA ZA POMOĆ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 00:23

SAMA GA JE UBILA! Drama u porodičnom domu u Holandiji, Zoranah očajna - JAVNO ZAVAPILA ZA POMOĆ!

I to slučajno!

Jutjuberka i blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah sa svojim dečkom golmanom Elojem Rumom se preselila u Holandiju gde zajedno žive i planiraju dalju budućnost.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao svoju ljubav.

Ona je podelila sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram problem na koji je našila i hitno im zatražila pomoć. Infulenserka je uslikala cveće koje joj je uvenulo, samo jedan dan nakon što ga je kupila.

- Okej, ja očigledano nisam osoba za biljke, ali ovo sam kupila pre dva dana. U zemlji je, nije u vodi, zalila sam je dva puta, ali ovo se desilo. Kako da ih oživim? - rekla je Zoranah na svom Instagram storiju, pa ubrzo potom i dobila odgovor:

- Mora da stoji napolju na suncu, to nije sobno cveće - napisao je jedan njen pratilac, te blogerku rešio dileme.

- Okej, rešili smo problem. Ovo ide u kantu, a ja idem po cveće koje stoji u vodi - zaključila je blogerka nakon što je ubila jedan saksijski cvet.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.