SAM SVOJ PAPARAZZO: Andrija Milošević se pohvalio ZMIJSKIM TELOM i oduvao konkurenciju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 14.Avg.2016, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAM SVOJ PAPARAZZO: Andrija Milošević se pohvalio ZMIJSKIM TELOM i oduvao konkurenciju! (FOTO)

Popularni glumac Andrija Milošević i ovaj put se u svom duhu našalio sa fanovima, kada je na Instagramu objavio fotografiju sa plaže, koju je nazvao "autopaparazzo".

Duhoviti i šarmantni Andrija pozirao je u ležećem položaju, dok se sunčao na plaži, zatim sa flašom u ruci, a ono što je napisao uz fotografiju, nasmejalo je njegove fanove do suza.

Na prvoj je stajalo samo "zmijsko telo"...

A photo posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << on Aug 12, 2016 at 10:09am PDT

A onda...

- Autopaparazzo. Andrija Milošević uhvatio samog sebe kako pije na plaži. Siguran sam da ja nisam znao da me ja slikam, jer bih inače sklonio bocu i pred sobom se pravio fin - bio je duhovit glumac uz drugu fotografiju na Instagramu.

A photo posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on Aug 13, 2016 at 8:44am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.