SAM PRIZNAO DA PONEKAD ŠARA Evo u kakvom je sada odnosu Boban Rajović sa svojom suprugom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAM PRIZNAO DA PONEKAD "ŠARA" Evo u kakvom je sada odnosu Boban Rajović sa svojom suprugom

Uvek se vraća njoj.

Popularni pevač Boban Rajović privukao je veliku pažnju nedavno svojom izjavom da s vremena na vreme "šara", ali se uvek vrati ženi.

On je sada  priznao da mu se dešava da kući dođe sa puderom ili karminom na garderobi.

- Hiljadu puta se to desi, zato što se slikam sa fanovima, bude i šljokica i karmina i svega. Ima jedna danska poslovica, kaže "Skupljaj apetit van, a jedi kod kuće". Ja zadnjih 15 godina nisam imao nijedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vikend slobodan, bila su razna iskušenja, pa ima i žena koje vole ćelave muškarce, one koje vole moje pesme, kojima sam šarmantan. Ali sve se to završi na malo priče i onda odem kući kod moje Gagice, koju volim najviše na svetu - rekao je on.

Njegova supruga Dragica i on će proslaviti 28. godinu braka. Deca Ivana, Anđela i Andrija izabrali su svoje životne pozive, tako da više nisu vezani za dom, a od tad su Boban i njegova supruga još bliži.

- Od tada smo se još više zbližili, držimo se za ruke, mazimo se, ljubimo i pazimo kao da smo se vratili u neke pubertetske godine - rekao je Boban.

BONUS VIDEO: DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DVA PUTA BIO IZA REŠETAKA! Naš poznati pevač otvorio dušu i rekao OVO! Šokiraće vas razlozi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Mutne radnje!..Naš poznati folk pevač Boban Rajović bas ume da šokira javnost!..Nakon što je priznao da voli s vremena na vreme da šara, sada je priznao i da je zahvaljujuci mutnim poslovima kojima se bavio završio u zatvoru i to dva puta...Naime kako i sam pevač kaže, nevoljno se priseća tog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.