SAM JE BIRAO! PLAŠI SE DA NE ZAVRŠI KAO JOCA! Bukti sukob mišljenja za stolom! Maja i Alen na meti

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 19:17

"SAM JE BIRAO! PLAŠI SE DA NE ZAVRŠI KAO JOCA!" Bukti sukob mišljenja za stolom! Maja i Alen na meti

Alen želi da je drži pod staklenim zvonom!

Novo suđenje u Beloj kući je u toku. Alen Hadrović i Maja Marković se sude, a sudija je Vuk Mob. Nakon Lepog Miće, reč su dobili i Marija Kulić i Vladimir Tomović.

- Alen uči Maju kako da odgovara ovde. Sve pokazuje da je Maja labilna i da je neverna. Sada Alen traži izgovore kako bi opravdao nju. Za sve što kaže nema argumente, ona sedi na dve stolice. Boji se da ne prođe kao Joca, jer je nije upoznao. Ako je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzima za ozbiljnu vezu i on je glup. Kada su ušli u vezu, Alenu počinju da smetaju neke stvari. On hoće da je drži pod staklenim zvonom. Nepoverljiv je, i tek će biti. Sam je birao, sad što je nezadovoljan... Ne možeš ti nju da učiš šta treba da kaže - rekla je Marija Kulić.

- Ja poznajem i jednog i drugog. Njih dvojica su dijametralno suprotni i fizički i karakterom. Joca kada je izlazio iz rijalitija, tako što ga je Miki Đuričić izbacio i posle dupliranih glasova njegovih, 99% je imao Miki, 1% Joca. Eto, kakav je Joca rijaliti igrač. Ja sam prijatelj veze Maje i Alena. Maja je sinoć napravila medveđu uslugu sebi. Ona je pogrešila sinoć kad je rekla da ona i Joca više nisu zajedno. Alen je zadovoljniji kada je Maja u pitanju u poslednjih par dana. On se boji njenih reakcija, ne njenih emocija - rekao je Tomović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.