ŠALJU JOJ OMAĐIJANE NARUKVICE Bivši zadrugar OTKRIVA! Pročuli se ŠOK detalji - kad Dalila uradi OVO, on...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 01:34

"ŠALJU JOJ OMAĐIJANE NARUKVICE" Bivši zadrugar OTKRIVA! Pročuli se ŠOK detalji - kad Dalila uradi OVO, on...

Sve je rekao!

U toku je još jedno izdanje emisije "Pitam za druga" na RED televiziji. Voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kendić Kendi su ugostili bivšeg zadrugara Baneta Đokića, koji je proveo skoro pet meseci u najgledanijem rijalitiju šou programu na našim prostorima, "Zadruga 5".

- Da možeš šta bi promenio - pitao je Kendi.

- Odnos sa Dalilom... Mnogo me nervira, tamo kada sam bio, bilo mi je žao, ali nisam mogao sve da vidim, sada mi je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slika jasnija - rekao je Bane.

- Prokomentariši nam malo više, kako ti deluje taj trougao? - pitala ga je voditeljka.

- Taj trougao... Zeznuta je situacija, Cara najviše opravdavam jer je bio slobodan. On je meni rekao da će se pomiriti sa Dalilom da bi joj vratio za sve, a onda će biti još gore. Videćete sto posto, on je to izgovorio dok je Maja bila tu. Njega je povredilo to što se Dalila pomirili sa Dejanom, njemu je stalo više do Dalile nego do Maje - pričao je Bane.

- Ko je bio u etno selu kod tebe, jesu bili Maja i Car - pitala ga je voditeljka.

- Jesu, ja sam znao sve, oni uopšte nisu znali da ja postojim i da moj otac drži to etno selo. Ja sam znao da su oni zajedno pre nego što se to javno saznalo. Car je bio u isto vreme i sa Aleks, a Maja sa Janjušem. Ludilo - pričao je Đokić.

- Kako komentarišeš ovo Dalilino paljenje igračaka - pitao ga je Kendi.

- To je izgledalo užas, video sam to, čuo sam da ona ima neku narukvicu na levoj ruci i pomazi Dejana i on se vrati njoj. Čuo sam da njoj neke žene šalju neke narukvice koje su omađijane - rekao je Đokić.

- Dejana mi je mnogo žao, ja sam pričao sa njim. Čuo sam se i sa Davidom. On ne može bez nje, gleda je kao majku... Iz dana u dan mogu da očekujem neočekivano. Plašim se za njegov život, on u jednom trenutku toliku snagu dobije i prođe kroz staklo... Užas. Rekao mi je da prenesem porodici da se ne brinu da se više neće miriti sa Dalilom - pričao je Đokić.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.