ŠALJE SVIMA SREDNJI PRST, ČAK I MAJCI BILJI! Ana ne haje za njeno mišljenje, David će morati da BIRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2019, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠALJE SVIMA SREDNJI PRST, ČAK I MAJCI BILJI! Ana ne haje za njeno mišljenje, David će morati da BIRA!

Prazne priče?

Ana Korać tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara" saznala je da se Kristina Kija Kockar, sa kojom je bila u odličnim odnosima, naljutila na nju. Takođe, Koraćeva je čula i stav majke njenog dečka Davida Dragojevića.

Biljana Dragojević ne želi da prihvati Anu za snaju, jer joj se više sviđa Stanija Dobrojević, a o svemu su nakon emisije Ana i David odlučili da razgovaraju. Dok je on bio na doku, a ona na ivici ostrva, David je savetovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anu kako da se postavi i šta da priča kada je pitaju za prijateljstvo sa Kijom koje je puklo.

- Ti si ovde sada na žiletu, jer ćeš ti biti loša ako nešto kažeš protiv! I za njega (Slobu) i za nju (Kiju) ispašćeš kao Pavle. Moram da pričamo ovako... Nemoj da brzaš i ništa nemoj još. Videćemo koliko, šta i kako - govorio je David Ani.

- To je za mene smešno! To je za mene peti razred škole. Ja to ne radim tako, ja radim to drugačije, a videće kako kada izađem napolje! - izjavila je Ana.

Ana je u nastavku rekla Davidu kako joj se ne dopadaju komentari njegove majke, posle čega je David istakao kako ih niko neće razdvojiti pa čak i njegova majka. Tokom razgovora Koraćeva je pokazivala srednje prste i govorila da je to namenila svima koji se protive njihovoj ljubavi.

I tvoja mama je katastrofa! Previše se zaigrala i to što je rekla za Staniju je rekla zato što sam ja u svađi sa njom. To je odvratno! Šta je moja mama trebala da radi kada je Ljuba rekla da si p*der? Pušite mi k*rac svi, nećete me razdvojiti od Davida! Svima k*rac, svima! - govorila je Ana.

Da si od g*vana, volim te najviše na svetu! Ne bih te menjao! Odvratno, ne može ona da sudi! Videće ona sve kada izađem i kada ne odem kod nje. Odlučio sam da stavim tačku na sve! - pričao je David o svojoj majci.

U video prilogu možete pogledati kako je ceo razgovor izgledao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.