SALE GLUMAC POBEDIO DEJANA: Glasovi PRESUDILI ko NAPUŠTA ZADRUGU ZAUVEK - izgubio PODRŠKU NARODA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2022, 23:04

SALE GLUMAC POBEDIO DEJANA: Glasovi PRESUDILI ko NAPUŠTA "ZADRUGU" ZAUVEK - izgubio PODRŠKU NARODA

Neravnopravna borba ili veliko iznenađenje?

Večeras se odigrava izbacivanje i odlučuje se ko zauvek napušta najgledaniji rijaliti. Nominovani su Dejan Dragojević i Sale Glumac.

Portal Srbija Danas osluškuje želje svojih čitalaca te ste na našem sajtu poslednja tri dana mogli da učestvujete u anketi i da predvite: "Ko sledeći napušta Zadrugu? Dejan Dragojević ili Sale glumac?".

Naši verni čitaoci su neumorno glasali i iskazivali ko od njih dvojice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaslužuje da napusti imaginarijum u Šimanovcima.

Na prvi pogled dilema je izgledala laka s obzirom da je Dejan verovatno najaktuelniji zadrugar, čije se ponašanje prati sa strastvenom pažnjom, dok Sale Glumac nije uspevao da privuče veliku pažnju kod fanova ovog rijalitija.

Ipak, pitanje se ispostavilo mnogo težim nego što na prvu loptu izgleda. Posebno jer je Dragojević pored obožavaoca stekao i mnogo gledalaca koji gaje netrepeljivost prema njemu i koji bi glasali za Saleta čisto da napakoste momku iz Veternika.

Nekoliko sati pred izbacivanje, vreme je da načinimo presek ove ankete.

8626 čitalaca ili 91 posto ispatinika smatra da će večeras Zadrugu napustiti Sale Glumac, dok 814 ili 9 posto vas anketiranih smatra da će Dejan biti taj koji će otići kući.

Sale je u anketi odneo pobedu i on će po proceni naših gledalaca biti izbačen večeras. Da li će ovako glasovi izgledati i u ranim jutarnjim časovima, kada se očekuje izbacivanje, ostaje da vidimo.

Vi možete i dalje da glasate u našoj anketi u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.