ŠALA ILI STVARNO TO PLANIRA?! Starleta koja se proslavila EKSPLICITNIM SNIMKOM sa bivšim dečkom saopštila neočekivanu odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 18:59

ŠALA ILI STVARNO TO PLANIRA?! Starleta koja se proslavila EKSPLICITNIM SNIMKOM sa bivšim dečkom saopštila neočekivanu odluku

Au, šta joj bi?

Reper Kanje Vest je pre nekoliko dana objavio da planira da se kandiduje za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, na izborima koji se održavaju u novembru ove godine, iako nije podneo nijedan papir niti zahtev za kandidaturu.

Na internetu je isto to objavila i Paris Hilton, koja je, ako je suditi po fotografijama, već u ozbiljnoj kampanji.

“Paris for President”, glavni je slogan starlete koja kroz osmeh priča kako bi trebalo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo dizajnira Ovalnu sobu, kancelariju u kojoj boravi predsednik Amerika.

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 10. Јул 2020. у 6:58 PDT

Jedan od slogana je i „Make America hot again,“ po uzoru na slogan aktuelnog predsednika Donalda Trampa, ali i njenu čuvenu izjavu „That’s hot.“

Објава коју дели Paris Hilton (@parishilton) дана 6. Јул 2020. у 5:00 PDT

Na kraju nije poznato da li će Paris Hilton stvarno ući u predsedničku trku ili se na ovaj način podsmeva Vestovim idejama.

Za one koji ne znaju, Paris je još 2008. godine snimila pesmu Paris for president, ali se nikada nije stvarno kandidovala. Nije se proslavila ni u svetu muzike, a ono po čemu je mnogi i danas pamte je eksplicitni snimak koji je njen bivši dečko Rik Salmon objavio.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.