SAKRIO OD PRODUKCIJE? Vlajić nakon PREVARE, NAPISAO PISMO svojoj ŽENI, a sad RASKRINKAN: Ovo su DETALJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:04

SAKRIO OD PRODUKCIJE? Vlajić nakon PREVARE, NAPISAO PISMO svojoj ŽENI, a sad RASKRINKAN: Ovo su DETALJI

Tvrdi da ga je čuvao u džepu.

Aleksandar Bjelanović Tirke je uspeo da se dokopa pisma Darka Vlajića koje je uputio Ani, svojoj bivšoj ženi.

- Moram da vam pročitam da čujete o kakvom se čoveku ovde radi - bio je misteriozan Tirke i počeo da čita.

Vlajić je pismo uputio svojoj bivšoj supruzi. U njemu saopštava da je ona najbolja osoba koju je ikada upoznao. Zahvaljivao joj se na tome što mu je rodila decu i što mu je uvek opraštala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darko je priznao da je sve šanse prokockao, ali da se nada će opet biti srećna porodica.

Viktorija Voronstsova je besno slušala i gledala u Vlajića.

- Ovo pismo sam ja navodno dao Nedi na čuvanje. Istina je da je moje i da sam ga posvetio Ani. Nikome nisam dao, to pismo je uvek u mom džepu. To mi je Tirke maznuo i hteo da ispadne pametan - poručio je Vlajić.

- E, to mi je dala neka treća osoba. Neću da kažem ko je u pitanju, sama će se otkriti kada bude vreme - rekao je Tirke.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.