SAHRANIO SAM SEBE - RAZVOD braka UNIŠTIO zadrugara: Supruga mu pokupila sve PARE, ZLATO, STAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 16:28

"SAHRANIO SAM SEBE" - RAZVOD braka UNIŠTIO zadrugara: Supruga mu pokupila sve PARE, ZLATO, STAN

Ojadila ga.

Marko Janjušević Janjuš i Stefan Karić su se opet uživeli u svoje uloge voditelja i dovode druge zadrugare kojima postavljaju provokativna pitanja i raskrinkavaju ih. Ovog puta je gost bio Sale Luks koji je otvorio dušu i bio veoma iskren sa voditeljima o odnosima u Beloj kući i njegovoj ljubavi:

- Nisam zaljubljen u Staniju. Ona mi je rekla da je emotivno van toga, ali danas me je pitala da treniramo zajedno - otkrio je je Luks.

- Nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u kontaktu sa mojom bivšom ženom, hvala Bogu da nismo imali decu, ali mi je odradila gajbu, uzela mi stvari, zlato. Ja sam nju zvao kada sam to čuo i krenuo da je vređam, ona spusti slusalicu i mene ona prijavila. Ja otišao u policiju da dam izjavu, a inspektora isto žena ostavila zbog nekih drugih, i ja liku rekao sve to i on krenuo da pljuje žene i iskulirao sve. To ej sitna duša, ne interesuje me.- ispričao je Luks i poprilično iznenadio voditelje svojom pričom.

- Tada sam sahranio starog sebe i rodio se novi ja - otkrio je Sale.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.